Sztankó Katalin
házi kecskesajt készítése
 

Farmunkon olyan prémium minőségű kecsketej-termékeket állítunk elő, melyek esetében nem tapasztalható az a kellemetlen mellékszag és íz, melyet sajnos a legtöbb ember a kecsketej mellékízének tart. Az a jellegzetes aroma a nem megfelelő fejés, majd higiénia hiányának következménye a készítés során. A kecske teje érzékenyebb, könnyebben bomlik, mint a tehéntej, ezért a vele való munka különleges bánásmódot igényel. Nálunk minden munkafázist gondos fertőtlenítés előz meg, majd követ, valamint a higiénikusabb kézzel fejést választjuk, a gépek takaríthatósága ugyanis nem kielégítő. Mindezek eredménye egy olyan termékcsalád, melyben szívünk-lelkünk, és egész napos munkánk áll. Cserében a vásárló olyan élményt kaphat, amit kecsketermék esetében korábban valószínűleg nem tapasztalt.