Hírek

Fesztiválozzon velünk az Országos Tojás Sokadalmon!

2016.05.18. szerda
 

Hagyományt teremtve, immár második alkalommal várja a kikapcsolódni, szórakozni, fesztiválozni és tojásos kulináris különlegességeket kóstolni vágyókat Kecskemét főterén a 2. Tojásfesztivál. Idén június 17-19. között, három napon keresztül jókedv, színes programok, önfeledt szórakozás várja a fesztiválozókat. Garantáljuk, hogy minden korosztály különleges gasztronómiai és kulturális élményekkel fog gazdagodni, ízletes tojásos ételek, főzőshow-k, fergeteges koncertek, gyermekprogramok, bábszínház, szalmajátszótér, népzene, táncház, musical, operett, íjászkodás, ügyességi játékok, állatsimogató, kézműves foglalkozások, vásári forgatag, baromfiudvar gondoskodnak a kellemes időtöltésről, a jó hangulatról.

 

Célunk, hogy a fesztivál során bemutassuk a tojásnak a gasztronómiában, gyógyászatban, művészetben, hagyományokban és a kozmetikában betöltött szerepét, lehetőségeit. Törekszünk arra, hogy ez az ismeretátadás minden korosztálynál célba érjen, melyről változatos programjaink gondoskodnak. Fontos tudni, hogy a kecskeméti járás kiemelkedő szereppel bír az országos tojástermelésben, így Kecskemét az a város, amely a legközelebbi kapcsolatban áll a magyar tojástermeléssel.

Friss hírekért kövessen minket online is, csatlakozzon a fesztivál facebook eseményéhez , a fesztivál facebook közösségéhez. Érdekességekért böngéssze honlapunkat a is.

Mindenkinek nagyon jó szórakozást kívánunk és reméljük, programjaink által maradandó tojáshoz kötődő élményekben lesz részük! Szeretettel várjuk kedves vendégeinket!

A fesztivál látogatása ingyenes.

Időpont: 2016. június 17-19.

Helyszín: Kecskemét főtere

Szervezők: Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület, Baromfi Termék Tanács, illetve annak tagszövetsége a Magyar Tojóhibrid-tenyésztők és Tojástermelők Szövetsége, Mizsetáp Kft.

Információ: tojasfeszt.hu, 76/504-780

 
 

Kapcsolódó dokumentumok