Hírek

Gazdaebédet szerveztünk az Aranyhomok Szállodában

2016.01.13. szerda
 

Az Aranyhomok Hotel felkérésére Egyesületünk immár második alkalommal szervezett Gazdaebédet a hotel vendégei részére az év utolsó napján, turisztikai csomag részeként.

 

A fogadás alkalmával a vendégek találkozhattak a környékbeli termelőkkel (akik nagyrészével Önök is találkozhatnak a csütörtöki tanyai termék piacunkon is) és megismerhették termékeiket, beszélgetésük során betekintést kaphattak a vidéki élet mindennapjaiba. A visszajelzések alapján újra meggyőződtünk arról, hogy termelőink által készített termékek megállják a helyüket egy magas minőségű szolgáltatásokat felvonultató hotel kínálatában. A vendégek többször is megjegyezték, hogy a Gazdaebéden kínált ételek legalább olyan finomak, mint a hotel konyháján készült fogások. Sokak számára visszaidézték a gyermekkori, nagymama által készített ételeket és emlékeket. A személyes találkozás, az ételkülönlegességek és a gusztusos, látványos tálalás igazi szemléletformáló, maradandó élmény volt az érdeklődők számára.

A szilveszteri tombolán a szálloda a vendégei között Aranyhomok Portéka – "a térség ajándéka" ajándékcsomagot sorsolt ki Egyesületünk felajánlásából.

Köszönjük a felkérést a hotel részéről és köszönjük a termelőknek, hogy mindent megtettek az esemény magas színvonaláért, sikeréért!

Bízunk benne, hogy lesz még lehetőségünk hasonló együttműködésre és bevonhatjuk a kiváló minőségű helyi termékeket a környékbeli szállodák, éttermek kínálatába sokszínűsítve, egyedivé téve azok szolgáltatásait.