Hírek

MEGHÍVÓ - Kecskeméti Tanyai Termék Piac II. évfordulója

2015.09.29. kedd
 

Ezúton tisztelettel meghívjuk a KECSKEMÉTI TANYAI TERMÉK PIAC II. ÉVFORDULÓJA alkalmából szervezett rendezvényre, mely 2015. október 1-jén kerül megrendezésre Kecskemét Főterén, a Városháza előtt.A Kecskeméti Tanyai Termék Piac, melyen helyi gazdák és kézművesek kínálják portékáikat minden héten csütörtökön, a Városháza előtti sétányon, idén ünnepli II. évfordulóját 2015. október 1-jén 14:00 órától 18:00 óráig.  A piacon immáron 2 éve árusító helyi gazdák, kézművesek minőségi, biztonságos, e tájegységre jellemző alapanyagokból készült és egyedi termékeikkel magasabb kulináris és esztétikai élményt nyújtanak tudatos vásárlóiknak. A tanyai termékek árusításának megszervezését az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület és a Kamra-túra Egyesület, mint együttműködő partnerek segítik.

A Piac évfordulója alkalmából köszöntőt mond Bogasov István, Kecskemét Megyei Jogú Város önkormányzati képviselője, térségi ügyekért felelős tanácsnok, Domján Gergely a NAK Bács-Kiskun Megyei Szervezetének Elnöke és Dr. Kelemen Márk, az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület elnökhelyettese, Kerekegyháza Város Polgármestere.

A Kulturális és Hagyományőrző Civil Kerekasztal kulturális produkciókkal színesíti a rendezvényt. Fellép többek között a Kecskeméti Kodály Zoltán Vegyeskar és a Bács-Kiskun Megyei Költők és Írók Baráti Köre, Gonda János nótaénekes és néptánc műsorral készül a Tűzön Vízen Egyesület.

Látogassanak el rendezvényünkre, hogy megcsodálják és megízleljék azokat a kincseket, melyeket Kecskemét kínál a helyi kézművesek és gazdák keze munkájának dicséreteként.