Hírek

XV. Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Fórum

2014.06.27. péntek
 

A Kecskemétre települési folyamat nyitányának is tekinthető konferencián a vidékfejlesztés és az agrárterület vezetői, országgyűlési képviselők, Szemereyné Pataki Klaudia Kecskemét polgármesteri jogkörökkel felruházott alpolgármestere, Nagypál Sándor, Kecskemét alpolgármestere, és Kapus Krisztián, Kiskunfélegyháza polgármestere (egyúttal – meg nem erősített információk szerint - a 2014-18-as választási ciklus kiskunfélegyházi fideszes polgármester jelöltje) vettek részt. A tanácskozás levezető elnöke Szabó Gellért, Szentkirály polgármestere, az MNVH tagja volt.

 

A konferencián előadást tartott többek között Kis Miklós Zsolt vidékfejlesztési államtitkár a vidékfejlesztés önállósulásáról, Dr. Feldmann Zsolt helyettes államtitkár (Földművelési Minisztérium) a következő 10 év terveiről, Jakab István az Országgyűlés alelnöke, a MAGOSZ elnöke „Az integráció hatása a vidék fejlődésére” címmel.

 

Köszöntötte a konferenciát dr. Lakó Sándor projektvezető, aki a "Háztájit az asztalra" program sikereiről számolt be, dr. Szabó József, a Duna-Tisza Közi Hátság Vízpótlásáért Egyesület elnöke pedig a Homokhátság vízpótlásának alternatíváiról tartott előadást.

 

KATTINTSON IDE A GALÉRIA MEGNYITÁSÁHOZ!

 

 
 

Kapcsolódó dokumentumok