Hírek

Felújította Kecskemét-Széchenyivárosi üzletét az Univer

2013.06.25. kedd
 

Június 26-án (szerdán) a 100 százalék magyar tulajdonban lévő Univer cégcsoport kereskedelmi egységeket tömörítő ágazata megnyitja eddigi legnagyobb alapterületű, teljes körben felújított üzletét, Kecskemét Széchenyivárosban. Az üzlet a színvonalában nemcsak a kecskeméti, de bármely hazánkban található szupermarkettel méltán kelhet versenyre.

 

Az Akadémia körúti üzlet több, mint 1000 négyzetméteres alapterületével a cégcsoport legnagyobb boltja. A belső dizájn kialakítása során az is cél volt, hogy a már átalakított üzletek hangulata visszaköszönjön. Ezáltal a kellemes esztétikum mellett a vásárlók számára is még egységesebbé váljanak az Univer boltjai.

A padlófelületek exkluzív sötétbarna, kopásálló borítást kaptak, míg a bútorzat uralkodó színe az elegáns mélyszürke. Látványos elem az a négy felülvilágító ablak, melyeknek köszönhetően eladótér sokkal világosabb, így melegebb hangulatot áraszt.

 

Egyedi kialakítású borsziget kapott helyet a csemegepulttal szemben, melynél egy érintőképernyős információs kioszk segíti az érdeklődők informálását. Bizonyos árucsoportok esetében digitális árjelzők tájékoztatják a vásárlókat.

 

A külső újítások mellett az üzletátalakításnál alapvető cél volt, hogy a szolgáltatások terén is többet nyújtsanak. Ehhez hozzájárul egyebek között az önkiszolgáló kenyérszeletelő, a fotóelőhívó automata, az olvasósarok, az egyedi falikút, és az újraélesztő készülék.

 

A bővítésnél komoly hangsúlyt kaptak a boltban a hazai termelők portékái. Az Univer mindig is igyekezett tudatosan támogatni azokat a helyi, és környékbeli vállalkozókat, akik saját erőből állítanak elő magyar termékeket: melyek most egy külön szigeten kaptak helyet. Az Univernek ezt a törekvését a Kecskeméti Hírhatár médiapartnere a „Háztájit az asztalra” kampányt szervező Aranyhomok Kistérség-fejlesztési Egyesület is támogatta.